iUll-butikken

Julehilsen fra Ingvild

Julehilsen fra Ingvild

Tenk! Desember er her allerede!

Kun noen få uker til "annerledes- året" 2020 er historie. For et år!

I januar var planen å tenke større, få ny profil og å se på muligheten med å få noen inn i produksjonen.

En flittig dame fikk prøve seg på arbeidstrening i to måneder og jeg kunne se at det var flere momenter innenfor produksjon jeg kunne dele med meg og samtidig beholde kvaliteten på varene.

Da det ble lockdown stoppet jo disse planene opp, men i mai begynte den nye nettbutikken med nye bilder, tekster og logo å ta form med god hjelp fra Aldente og Kristin Koll.

Da det endelig ble tillatt å ha utendørs markeder på torget i Stavanger sentrum ble hver lørdag det var fint vær brukt til marked på torget. Det var så hyggelig å endelig møte dere alle igjen!

For å kompensere for alle avlyste markeder gikk jeg og iUll sammen med flere av de andre lokale designerne og startet en liten pop-up butikk i Søregata 25.

Den fikk navnet Design & Coffee og er et samarbeid mellom ti små og lokale bedrifter som deler på å stå der. Jeg vil påstå at butikken har blitt riktig så fin. Ta gjerne turen innom om du er i byen! Her holder vi hus helt frem til julaften.  Så får vi se om vi fortsetter prosjektet vårt videre utover i 2021.

Når muligheten bød seg til å ha enda en pop-up butikk, denne gangen ute på M44, kunne jeg jo ikke si nei til det heller 😉 Denne har vi kun de to første ukene i desember med siste dag 13 desember.

Mye å holde styr på med produksjon og varelager, men utrolig kjekt å få til!

I skrivende stund er det fjorten dager til jul, så det begynner å bli begrenset med kapasitet til å betjene både nettbutikken og de to pop-up butikkene, derfor vil flere av varene nå stå med "FORHÅNDS BESTILL" foran fargebeskrivelsen.

Dette for at du enklest mulig skal få vite om varen rekker frem til juletreet eller ikke.

Når din bestilling kommer inn skal jeg selvfølgelig gjøre mitt ytterste for å ferdigstille dem, men jeg kan ikke garantere at de flyr like fort ut av verkstedet.

Jeg vil veldig gjerne avslutte min lille julehilsen med å takke.

Jeg takker deg for alle heiarop, likes, delinger og kommentarer; både i de sosiale medier, men også dem jeg har fått når vi har møttes.

Det å få slike tilbakemeldinger, særlig i dette "annerledes året", har vært gull værd for en liten gründer-bedrift som iUll.

Ønsker dere alle en fredfUll adventstid og alt godt for året som står for døren.

- Ingvild - 

 

Legg inn en kommentar